Bettina Røgen

Dyrlæge
Email: br@egtveddyrlaegerne.dk

Jeg blev uddannet dyrlæge i februar 2021 med speciale i heste. Derefter arbejdede jeg 4 måneder i en blandet praksis i Rude på Sydsjælland, hvor jeg tog mig af hestepatienterne, samt lidt smådyr på klinikken. Men da jeg savnede Jylland og et job med primær fokus på hestene, sprang jeg til, da jeg fik tilbudt jobbet som hestedyrlæge hos Dyrlægerne i Egtved.

Heste har altid haft en stor plads i mit hjerte, lige siden jeg begyndte at ride som barn. Især sundhed og velfærd blandt heste har altid haft min store interesse. Jeg er af den holdning, at det er bedre at forbygge sygdomme end at skulle behandle dem efterfølgende. Jeg går meget op i at se hesten som en helhed, hvor jeg har særligt interesse for hestens biomekanik, tænder, fodring og management, samt reproduktion.

Jeg trives bedst med at have et tæt tillidsforhold med mine klienter, så de har en følelse af, at deres heste er i trygge hænder og at de altid kan komme til mig. Jeg sætter en ære i at udføre mit arbejde med struktur og stor omhyggelighed. Det skal være en god oplevelse for både hest og ejer når jeg kommer ud

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.