Kiropraktik

Dyrlæge Diana Dalsgård
Kiropraktik ved Diana Dalsgård

Kiropraktik anvendes til at genoprette bevægelsesfrihed i led med nedsat mobilitet, også kaldet låsninger.

Låsninger medfører, at kroppen bruges uens, da det låste led giver mindre bevægelighed det pågældende sted. Et låst bækken kan for eksempel give lændeproblemer, da det låste bækken er mindre bevægeligt, hvilket betyder at lændehvirvlerne skal kompensere ved at udvise større bevægelighed. Dette medfører ubehag, stive muskler og sekundære låsninger i lændehvirvlerne.

Udover at være uddannet kiropraktor har Diana taget efteruddannelse i kranio-sakral terapi (KST) samt triggerpunkt-behandling. Begge behandlinger tager udgangspunkt i, at man ved at løsne enkelte punkter/områder bringer resten af kroppen i balance.

Kiropraktik er relevant for dyr med slidgigt, dyr med historie om traume (styrt, påkørsel mv) og dyr med nedsat atletisk funktion (eksempelvis hunden eller katten der ikke længere vil springe op/ned, eller hesten der har svært ved den ene volte).

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.