Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOm os

Dyrlægerne Egtved

Hos os sætter vi det enkelte dyr og dets ejer i centrum. Vi anskuer eventuelle sygdomme ud fra en helheds betragtning, og bestræber os på altid at finde den bedste løsning for netop det specifikke problem vi står med.
 
Mange besøg hos dyrlægen er for det meste af afslappet karakter, som for eksempel:

  • Årlig sundheds undersøgelse
  • Vaccination
  • Tandrensninger
  • HD- eller albueleds-røntgenbilleder
  • Negleklip
  • Drægtighedsscanninger eller lignende

Desuden er du altid velkommen til at kigge forbi med dit dyr hvis det skal vejes, have en godbid eller bare vil snuse til klinikken.

Men husk - hvis du ønsker en konsultation skal du bestille tid.
 
Hvis det er mere alvorligt står vi klar med det samme. Vi undersøger naturligvis dyret først sammen med ejeren. Hvis det er nødvendigt, kan vi være nødt til at indlægge dit dyr, eller udtage prøver til laboratorieundersøgelser. Nogle af disse udfører vi her på stedet, så vi kan få et hurtigt svar, mens andre sendes ud af huset til special laboratorier.

Gennem mange års erfaring og efteruddannelse har vi oparbejdet en høj faglighed. Vi kender også til vigtigheden i, at man som dyreejer er med i beslutningerne omkring et sygdoms forløb. Vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning for netop det specifikke problem vi står med.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®