Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereSølvcertificeret Cat Friendly Clinic

En bedre oplevelse for din kat

Velkommen i vores kattevenlige klinik. Vi har været certificeret "Cat Friendly" klinik i tre år og det er vi rigtig stolte af og vil gerne oplyse jer mere om.

Vi bestræber os på at gøre oplevelsen for jer og jeres katte til et mere trygt og kattevenlig besøg. Dette gøres ved en skånsom håndtering i vores konsultationsrum, som er dedikeret til kattene og har dufte, der virker afstressende. Vi anvender afledning af kattene, når vi behandler dem både ved sygdom og når I kommer til sundhedstjek. Katte har unikke behov og reagerer anderledes end andre kæledyr. Det forsøger vi at imødekomme ved at gøre forholdene i venterummet og konsultationsrummet så kattevenlige som muligt.

Vi har stor omsorg for jeres katte og forståelse for, hvor stressende det kan være at have dem med til klinikken. I er derfor altid velkomne til at ringe ind for at få gode råd til, hvordan I kan mindske de stressende forhold i transportburet, under transporten og ved ankomst til klinikken. På denne måde kan vi sammen reducere angst og stress for kattene ved deres besøg på klinikken. 

Læs mere om Cat Friendly Clinic her

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®