Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVetPlan

Abonnér på forebyggende pleje og sundhed

Vi tilbyder et sundhedsprogram, så dit kæledyr får regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed.

Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Vi har 4 forskellige VetPlan:

Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

Vi har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr, med årlig vaccination og tillige en ekstra konsultation, hvis der skulle opstå noget i løbet af året. Det er også muligt at tilkøbe regelmæssig loppe/flåt behandling.

Der er både en VetPlan® til kat og til hund. VetPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en forsikring til uforudsete omkostninger.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®