Astrid B. Lund

Dyrlæge
Email: ABL@egtveddyrlaegerne.dk

Jeg blev dyrlæge i 1998. Mit første arbejde var på Djursland, derefter i Århus og siden 1999 ansat hos Dyrlægerne i Egtved.

Jeg elsker mit arbejde i klinikken. I dag er arbejdet primært koncentreret om kæledyr, mest hund og kat. Jeg har været så heldig at kunne gennemføre fagdyrlægekurset, og har således titlen af Fagdyrlæge i Hund og Kats sygdomme. Desuden har jeg i mange år været aktiv i, og en overgang formand for, Dermatologi foreningen for smådyr.

Dagligdagen i klinisk praksis er herligt afvekslende, og vi får muligheden for at følge et dyr gennem mange forskellige stadier af livet. Det er lige fra kejsersnit eller hvalpetjek til det sidste svære farvel. Jeg bestræber mig på altid at udføre arbejdet omhyggeligt og samvittighedsfuldt, som det hedder i vores dyrlægeløfte, og elsker som sagt både hverdagen som hvalpetjekket, og udfordrende operationer eller medicinske udredninger.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.