Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAstrid B. Lund

Dyrlæge
Email: ABL@egtveddyrlaegerne.dk

Jeg blev dyrlæge i 1998. Mit første arbejde var på Djursland, derefter i Århus og siden 1999 ansat hos Dyrlægerne i Egtved.

Jeg elsker mit arbejde i klinikken. I dag er arbejdet primært koncentreret om kæledyr, mest hund og kat. Jeg har været så heldig at kunne gennemføre fagdyrlægekurset, og har således titlen af Fagdyrlæge i Hund og Kats sygdomme. Desuden har jeg i mange år været aktiv i, og en overgang formand for, Dermatologi foreningen for smådyr.

Dagligdagen i klinisk praksis er herligt afvekslende, og vi får muligheden for at følge et dyr gennem mange forskellige stadier af livet. Det er lige fra kejsersnit eller hvalpetjek til det sidste svære farvel. Jeg bestræber mig på altid at udføre arbejdet omhyggeligt og samvittighedsfuldt, som det hedder i vores dyrlægeløfte, og elsker som sagt både hverdagen som hvalpetjekket, og udfordrende operationer eller medicinske udredninger.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®