Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereRikke Kybelund

Dyrlæge
Email: RK@egtveddyrlaegerne.dk

Jeg blev dyrlæge i 2006 og har arbejdet hos Dyrlægerne Egtved siden da.

Jeg arbejder primært med smådyr på klinikken, hvor jeg især brænder for, at hunden og katten samt deres ejere skal have en god oplevelse ved at komme på klinikken. Dialog og samarbejde med ejeren samt et højt fagligt niveau er noget af det, jeg vægter højest.

Jeg holder mig løbende fagligt opdateret ved relevante kurser, f.eks. indenfor sygdomme i hud/allergi, led- og stofskifte- lidelser samt kirurgiske behandlinger.
Jeg har også taget en række kurser indenfor tandbehandling af hunde og katte, som jeg arbejder meget med i dagligdagen.

Jeg finder stor glæde og motivation i mit arbejde lige fra det første møde med hvalpen/killingen til mere komplicerede medicinske udredninger, operationer og tandbehandlinger.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®