Ulla Torpe

Dyrlæge
Email: UT@egtveddyrlaegerne.dk

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2000. Havde først et vikariat i Himmerland og kom derefter til Rødding. Siden 2007 har jeg været hos Dyrlægerne i Egtved og blev medejer af klinikken i 2013 sammen med Martin.

Jeg nyder min hverdag, som er meget afvekslende. Jeg arbejder med hunde og katte i klinikken, men kører også ud på landet og laver produktionsrådgivning i kvægbesætninger samt ser på syge får og geder. Der er masser af spændende opgaver hver dag og min hovedinteresse er at arbejde med køer og katte og lave reproduktion hos hunde. Jeg er superstolt af mine kollegaer og deres faglige kunnen og mit store mål er, at gøre både patienter og deres ejer tilfredse med det, vi som team på klinikken, kan hjælpe med.

Jeg er tovholder i vores "Kattevenlig klinik" projekt, hvor vi prøver at skabe gode rammer for kattene og mindske den stress, der er ved at komme til dyrlæge

Jeg sidder i den lokale Dyrlægeforenings bestyrelse, hvor vi laver arrangementer – både faglige og sociale - for medlemmerne i området.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.