Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDet sidste farvel


Den sidste rejse


Når dagen kommer, hvor du skal sige farvel til din hund eller kat, lægger vi vægt på - sammen med dig - at finde frem til den rigtige afslutning.
Det er en svær beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Det kan være du har brug for at snakke nogle ting igennem, for at få afklaret om det er det rigtige tidspunkt.

Hvis det sidste farvel foregår på klinikken, kan du vælge at tage hunden eller katten med hjem efterfølgende.
Hvis vi beholder den, bliver den kremeret.
Vi hjælper også gerne, hvis der er specielle ønsker til kremering, f.eks. er der mulighed for at få hunden eller katten kremeret for sig selv og få den hjem i urne efterfølgende.
Det er også en mulighed at vi kommer hjem til dig og at det foregår i egne omgivelser.

Du er altid velkommen til at ringe og få råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig og din hund eller kat.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®