Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereRejse med hund og kat


Når dit kæledyr skal over grænsen


Når din hund eller kat skal med uden for Danmarks grænser skal den have en gyldig ID-mærkning, et kæledyrspas og en gyldig vaccination mod rabies (hundegalskab).

Alle hunde og katte, der får lavet et pas i dag skal være chippet med en godkendt mikrochip for at være gyldigt ID-mærket. Du kan få chippet din hund eller kat hos os. Se mere her. 
For hunde og katte, der har fået lavet et pas før 3/7-2011 er en letlæselig tatovering også gyldig som ID-mærkning.

Passet er personligt for den enkelte hund eller kat, og skal være underskrevet af dyrlæge og ejer. Du kan få lavet passet hos os.

Vi vaccinerer mod rabies med en vaccine, der holder i 3 år, når hunden eller katten er minimum 12 uger gammel. Der skal gå mindst 21 dage fra 1. rabies vaccination før du kan tage din hund eller kat med ud af landet.

Afhængig af hvor du skal hen med din hund eller kat, kan der være forskellige andre krav/hensyn. Du kan få svar på de fleste spørgsmål på fødevarestyrelsens hjemmeside under ”Rejse med hund og kat”. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Se Fødevarestyrelsens retningslinjer her 

Yderligere skal man også være opmærksom på parasitter  i udlandet, så som flåter og sandfluer. Mange af dem findes syd for Danmarks grænser, og derfor er det vigtig at beskytte dit kæledyr mod dem og de mulige sygdomme de kan bære på.
For at se hvilke parasitter du skal være opmærksom på der hvor du skal rejse hen, klik her 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®