Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereTandbehandling
I dag kender de fleste dyreejere til vigtigheden af dyret har sunde tænder. En hund og kat trives bedst med et sundt tandsæt.
Vi undersøger din hunds/kats tænder, når de kommer til sundhedsundersøgelse og vi kan ofte konstatere, om der er problemer i mundhulen, og om det er noget der kræver yderlig undersøgelse.

Alle tandbehandlinger foregår i fuld narkose. Der indgår tandrøntgen, overvågning og ilttilførsel under narkosen som en fast del af behandlingen. Ved behov laves der lokalbedøvelse og væsketerapi.

Vi tilbyder forskellige tandbehandlinger af hund og kat:

  • Forebyggende og behandlende tandrensning med ultralyd og efterfølgende polering.
  • Behandling af parodontose (Kronisk tandkødsbetændelse).
  • Behandling af tandresorptioner (TR) og gingivostomatitis (En form for mundhulebetændelse - FCGS) hos katte.
  • Vurdering og behandling af tandskader.
  • Vurdering af tandstilling hos hvalpen/den unge hund, og evt. korrektion i form af ekstraktion/henvisning til anden relevant korrektion.
  • Behandling af epulis (overvækst af tandkød). 
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®